window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-166113859-1');

Beheer uw oplaadpunten

Platform voor Oplaadpunten2021-01-19T13:56:03+00:00

Betaal als u gebruikt

Voor iedere laadsessie die plaats vindt op uw laadpaal brengen we € 0,02 in rekening.

Indien u in de afgelopen maand gebruik heeft gemaakt van onze diensten maken we een specificatie van de kosten hiervan. Hiervoor brengen we € 0,50 per keer in rekening. Deze kosten dekken systeem kosten, bankkosten en incasso kosten.

Uw laadpunt staat 24/7 in verbinding met ons platform. Het laadprotocol (OCPP) schrijft voor dat ons platform elke 15 minuten een heartbeat stuurt om te kijken of uw oplaadpunt reageert (nog online is).

Betaal voor de functionaliteiten

Robo is onze geautomatiseerde support medewerker. Robo test continue of uw laadpunt storingen vertoont en neemt direct actie om het probleem op de te lossen. Indien het niet lukt wordt u hier direct van op de hoogte gesteld. Daarnaast verzorgt Robo de 24/7 support voor uw laadpaal. Voor deze dienst rekenen we € 1,00 / connectie / maand. Door hiervan gebruik te maken bespaart u de kosten op uw 24/7 helpdesk.

Lees meer >

Voor het declareren van uw energie kosten m.b.t. het laden van uw zakelijke voertuig kunnen we deze declaratie automatisch naar uw bedrijf sturen.

U wilt dat uw oplaadpunt zichtbaar wordt in veel apps, zodat de ev-rijders uw laadpunt weten te vinden. Om dit roaming netwerk te bekostingen vragen we € 0,009 / dag.

Eenmalige kosten

Omdat we geen maandelijkse fee vragen zijn we genoodzaakt om eenmalig een bedrag in rekening te brengen. Dit dekt de kosten die we maken voor de SIM kaart, handelingskosten, verzendkosten.

Wij geloven nog steeds dat alle kleine dingen ook bijdragen aan het welzijn van onze planeet. Met kleine stapjes komen we er uiteindelijk. Het hergebruiken van de SIM kaart moet daar een bijdrage aan leveren. Hiervoor vragen we een borg die direct wordt teruggestort indien u besluit niet meer van onze diensten gebruik te willen maken en de SIM kaart in goede staat terug stuurt.

Robo staat 24/7 voor u klaar!

De Robo Charge ISC helpdesk vervangt uw gehele 1e lijns 24/7 helpdesk. Deze “Intelligent Support Chat”  helpt de enduser wanneer hij of zij een probleem constateert bij een laadpunt. 1e lijns problemen zoals:

 • Ik kan niet laden
 • Mijn laadsessie stopt niet bij afmelding
 • Mijn laadkabel wordt niet ontgrendeld.

Oplaadpunten blijven operationele apparaten die zoals andere apparaten hun nukken en problemen ondervinden. Daarbij is vaak degene, die probeert te laden of aan het laden is, het slachtoffer van een niet goed functionerende laadpaal. Het ISC systeem kan je hiermee helpen. Geen wachttijden, maar het systeem komt meteen met gerichte vragen, waarmee je vaak met een Ja of Nee kan antwoorden.

Via een QRcode kom je in de support app. Het eerste scherm informeert je wat de laadsnelheid is, het laden per kW en eventueel een laadsessie kost. Tevens wordt je geïnformeerd wat de status van deze connectie is.

Frequent Ask Questions Oplaadpunten

Ik heb geen registratienummer ontvangen. Wat nu ?2021-01-13T15:57:03+00:00

Het kan gebeuren dat u uw registratienummer niet is afgegeven of verloren is gegaan. Neem daarom contact op met uw oplaadpuntleverancier. Die zal u per email u een nieuwe registratienummer afgeven.

Waarom heb ik een account nodig ?2020-10-31T11:33:04+00:00

Onze platform voor uw laadpunt stelt u in staat onze backoffice te gebruiken, waardoor uw eigen laadpunt ‘slim’ wordt gemaakt. Hierdoor krijgt u o.a. inzicht in de laadsessies van uw laadpunt en u kunt de stroomkosten voor uw laadsessies laten vergoeden door uw werkgever of bedrijf.  Wanneer uw oplaadpunt op “roaming”  staat kunnen de geladen kW door derden, door ons vergoed worden.

Hoe activeer ik mijn oplaadpunt ?2020-10-31T11:24:51+00:00

Indien u uw oplaadpunt heeft aangeschaft en geïnstalleerd door één van onze aangesloten partners, ontvangt u van hen een registratienummer. Bewaar dit nummer zorgvuldig. Daarnaast moet u een account aanmaken door HIER te registeren. Bij het registreren kiest u  voor Charger/Oplaadpunt en dient u verder deze registrtratie te voltooien. Deze kan simpelweg binnen 4 of 5 stappen. U ontvangt een email om uw aanmelding te bevestigen en u kunt tevens inloggen met uw aangeven logingegevens. Na het inloggen wordt direct het registratienummer gevraagd. Vul deze in en klik op activeren. Uw oplaadpunt is geactiveerd en gekoppeld met uw account.

Kan mijn thuisoplaadpunt onder uw platform opereren ?2020-10-27T14:32:57+00:00

We zullen altijd proberen om elk oplaadpunt voorzien van een Robo Charge Platorm. Indien uw laadpunt voorzien is van een module dat netwerkverbinding ondersteunt, is het mogelijk om uw laadpunt te voorzien van een cloudverbinding met ons platform.
Neem contact op met onze technische team voor verdere vragen.

Benieuwd hoe het werkt ?

Geef hieronder uw emailadres in, en u ontvangt direct uw inloggegevens.

  Registeren

  Hier kunt u
  per 01 december as. een laadtag aanvragen of een account aanmaken om een oplaadpunt  aan te melden.

  Registreren per 01/12
  Ga naar de bovenkant