(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.data-privacy-src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WZM4G56');
Laadtag2021-07-01T12:35:04+00:00

Betaal als u gebruikt

Voor het laden vragen we een  fee voor onze diensten van € 0,01 per geladen kW bovenop de prijs per kWh van het laadpunt waar u gebruik van maakt.

Voor het laden in het Roaming Netwerk vragen we een extra fee voor onze diensten van € 0,01 per geladen kW bovenop de prijs per kWh van het laadpunt waar u gebruik van maakt.

Er voor zorgdragen dat je overal kunt laden wordt roaming genoemd. Hiervoor maken we gebruik van externe partijen die roaming onderling mogelijk maken. Helaas moeten we voor sommige netwerken extra fees afdragen, indien je er gebruik van maakt.  Aangezien pay per use zijn we genoodzaakt om deze aan je door te berekenen.

Bekijk op de roamingfee pagina voor welke partijen/oplaadpunten we fees moeten doorberekenen.

Indien u in de afgelopen maand gebruik heeft gemaakt van onze diensten maken we een specificatie van de kosten hiervan. Hiervoor brengen we € 0,50 per keer in rekening. Deze kosten dekken systeem kosten, bankkosten en incasso kosten.

Je kunt ervoor kiezen om de betalingen zelf te doen via een bankoverschrijving. Het voordeel hiervan is dat je je betalingen zelf in de hand hebt.  Deze manier van betalen wordt een tarief gevraagd van € 2,00 per factuur.

De genoemde prijzen zijn excl. BTW

Eenmalige kosten

Omdat we geen maandelijkse fee vragen zijn we genoodzaakt om eenmalig een bedrag in rekening te brengen. Dit dekt de kosten die we maken voor de RFID tag, branding, handelingskosten en verzendkosten.

Wij geloven nog steeds dat alle kleine dingen ook bijdragen aan het welzijn van onze planeet. Met kleine stapjes komen we er uiteindelijk. Het hergebruiken van de tag moet daar een bijdrage aan leveren. Hiervoor vragen we een borg die direct wordt teruggestort indien u besluit niet meer van onze diensten gebruik te willen maken en de tag terugstuurt.

De genoemde prijzen zijn excl. BTW

Frequent Ask Questions

Mijn laadtag of laadpas wordt niet geaccepteerd door het oplaadpunt, wat moet ik doen ?2021-07-05T08:18:54+00:00

Hier kunnen meerdere redenen voor zijn.

 1. U heeft een nieuwe Laadtag/pas dan zou het kunnen zijn dat deze niet is geactiveerd. In dit geval dient u contact op te nemen met uw provider om de kaart te activeren.
 2. Heeft u uw laadtag/laadpas dezelfde dag nog geactiveerd, dan kan het nog zijn dat deze bij onze Roamingpartners nog niet bekend is.
  Wij adviseren de laadtaghouder na het activeren van de Laadtag/pas, 24 uur te wachten voordat men bij onze Roamingpartners kunnen laden.
 3. Je Provider heeft geen contract met Robo Charge / partners van Robo Charge. Ook al accepteren we kaarten van de meeste Roamingpartners, dit kan het geval zijn.
  Neem contact op met je provider om te controleren of je kaart geldig is op het Robo Charge-netwerk.
Hoe moet ik mijn laadtag activeren ?2021-02-01T12:57:40+00:00

Voor uitleg om uw laadtag te activeren klik hier

Hoelang duurt laden?2020-10-28T10:45:17+00:00

Het volladen van een accu ligt aan meerdere factoren. Dit is afhankelijk van het soort oplaadpunt en de auto. Gemiddeld duurt het volladen van een accu tussen de 6 tot 10 uur. Dan hebben we het over AC oplaadpunten met een laadvermogen van 11 kWh tot 22kWh. Bij de zgn. DC laders, kun je je accu snelladen gemiddeld 80% van je accu binnen 30 minuten. Zoals bij Fast-Ned het geval is.

Wat zijn de laadtarieven in Nederland ?2021-07-05T08:25:08+00:00

De laadtarieven per kW verschilt per provider en eigenaar van de laadpaal. Hou hier rekening mee met gemiddeld € 0,30 op de publieke palen. Klik hier voor een overzicht van alle tarieven van onze roamingpartners.

Ik heb mijn laadtag nog niet ontvangen ?2020-10-28T10:32:04+00:00

Alle bestellingen die wij voor 15:00 uur binnenkrijgen gaan dezelfde dag nog op de post. Voor verzendingen in Nederland houden wij rekening met max 2 dagen levertijd. Het kan soms langer duren, dit is afhankelijk van drukte bij PostNL. Is de laadpas nog niet geleverd binnen 5 dagen? Neem contact met ons op. via info@robo-charge.com. Dan sturen we alsnog een nieuwe laadtag.

Waar kan ik laden met de Robo Charge laadtag ?2020-10-28T10:15:57+00:00

Wij zijn aangesloten bij de grootste laadnetwerk van Europa. Zo kun je bijna bij alle publieke oplaadpunten laden van alle grootste laadpaalfabrikanten en laadpaalbeheerders. Dit dekt meer dan 155.000 oplaadpunten verspreid in Nederland en heel Europa. Naast dat het de grootste laadinfrastructuur is , is het ook het netwerk die het meest explosiefst uitbreid met het aantal oplaadpunten.

Hoe kan ik een Laadtag aanvragen ?2020-10-27T13:06:54+00:00

Een laadtag aanvragen is heel simpel. Klik hier om in onze portal uzelf te registeren. Kies voor laadtag en volg de instructies op het formulier.

Benieuwd hoe het werkt ?

Geef hieronder uw emailadres in, en u ontvangt direct uw inloggegevens.

  Registeren

  Hier kunt u  een laadtag aanvragen of een account aanmaken om een oplaadpunt  aan te melden.

  Hier kunt u registeren
  Ga naar de bovenkant