Betaal als u gebruikt

Voor het laden binnen Nederland vragen we een extra fee voor onze diensten van € 0,01 per geladen kW bovenop de fee van het laadpunt waar u gebruik van maakt.

Voor het laden buiten Nederland vragen we een extra fee voor onze diensten van € 0,02 per geladen kW bovenop de fee van het laadpunt waar u gebruik van maakt.

Indien u in de afgelopen maand gebruik heeft gemaakt van onze diensten maken we een specificatie van de kosten hiervan. Hiervoor brengen we € 0,50 per keer in rekening. Deze kosten dekken systeem kosten, bankkosten en incasso kosten.

De genoemde prijzen zijn excl. BTW

Eenmalige kosten

Omdat we geen maandelijkse fee vragen zijn we genoodzaakt om eenmalig een bedrag in rekening te brengen. Dit dekt de kosten die we maken voor de RFID tag, branding, handelingskosten en verzendkosten.

Wij geloven nog steeds dat alle kleine dingen ook bijdragen aan het welzijn van onze planeet. Met kleine stapjes komen we er uiteindelijk. Het hergebruiken van de tag moet daar een bijdrage aan leveren. Hiervoor vragen we een borg die direct wordt teruggestort indien u besluit niet meer van onze diensten gebruik te willen maken en de tag terugstuurt.

De genoemde prijzen zijn excl. BTW

Frequent Ask Questions

Benieuwd hoe het werkt ?

Geef hieronder uw emailadres in, en u ontvangt direct uw inloggegevens.

    Registeren

    Hier kunt u
    per 01 december as. een laadtag aanvragen of een account aanmaken om een oplaadpunt  aan te melden.

    Registreren per 01/12