Robo Charge biedt een modern beheer platform rondom ev-gebruikers.

Alles wat zich rond het gebruik en beheer rondom oplaadpunten en laadtags afspeelt, wordt door het platform ondersteund. Denk hierbij aan beheer, configuratie, facturatie, rapportage etc. Robo Charge richt zich op Laadnetwerkbeheerders en Laadpaalexploitanten, die op hun beurt weer EV gebruikers bedienen. Ook bedrijven en particulieren kunnen eigen laadpalen en tags onderbrengen op dit beheer platform.

Het platform test zichzelf en de oplaadpunten in het netwerk continue, zodat eventuele issues eerder worden ontdekt en automatisch worden opgelost (indien mogelijk). Kortom het ontzorgt u, zodat u bezig kunt zijn met andere zaken.

Waarom Robo Charge?

Inderdaad, wat onderscheid Robo Charge vergeleken met zijn concurrenten? Ze hebben allemaal geweldige producten voor het beheer van laadpunten en laadsleutels, dus het maakt geen verschil.

We zien echter wel verschillen!

Betaal alleen wanneer u gebruikt

Niets is zo vervelend dan betalen voor iets wat je niet gebruikt of tijdelijk even iets minder gebruikt. We zijn dan ook van mening dat dat niet meer van deze tijd is. Bij ons betaal je dus alleen als je van onze diensten gebruik maakt. We leveren ook functionaliteiten die je aan en uit kunt zetten op elk gewenst moment, waardoor de betaling ook direct wordt beëindigd.

Geen Contracten, Geen Verplichtingen

We weten als geen ander wat contracten en verplichtingen met ons doen. We hebben genoeg verplichtingen en het beïnvloedt ons dagelijks leven. We geloven niet in het vast houden van klanten door contracten. We geloven dat je bij ons blijft, omdat we goed werk leveren. We gaan er alles aan doen om u als klant te behouden, maar als het dan toch gebeurt dan moet dat ook direct kunnen.

Lage tarieven

Door de drive om alles te automatiseren en de efficiëntie hoe we dat doen, houden we de kosten laag. Uiteraard moeten wij als organisatie ook geld verdienen, maar we hebben de filosofie om iedereen in de keten mee te laten genieten.  Bekijk hier de tarieven.

Benieuwd hoe het werkt ?

Geef hieronder uw emailadres in, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Registeren

    Hier kunt u  een laadtag aanvragen of een account aanmaken om een oplaadpunt  aan te melden.

    Hier kunt u registeren