Hoe groen we ook willen leven en hoe groen onze visie ook is, wij ontkomen er eenmaal ‘nog’ niet aan om alle produkten duurzaam te houden. Ook wij gebruiken plastiken laadtags en plastiken Sims.  De toekomst leert ons al dat veel plastiken laadtags en Sims binnenkort zullen worden vervangen door milieubewustere manieren om efficiënter te communiceren en beter te indentificeren. We houden onszelf up to date over deze nieuwe technologiën en we kunnen niet wachten om ook deze technologiën toe te passen bij het laden van je auto.

Tot zover zijn we afhankelijk  van deze plastiken Sims en Laadtags. Om  te voorkomen dat dit soort milieuonvriendelijke produkten overal zullen zwerven, vragen we bij aanschaf een Borg. Deze borg zal u terugkrijgen , indien je geen gebruik maakt van onze diensen.  Tags en sims zullen worden verzameld en worden verstuurd naar een bedrijf waar deze weer zal worden recycled.

Wij geloven nog steeds dat alle kleine dingen ook bijdragen aan het welzijn van onze planeet. Met kleine stapjes komen we er uiteindelijk. Het hergebruiken van de SIM kaart en Laadtag moet daar een bijdrage aan leveren. Hiervoor vragen we een borg die direct wordt teruggestort indien u besluit niet meer van onze diensten gebruik te willen maken en deze in goede staat terug stuurt.